top of page

ТРЪМП НЕ ХАРЕСВА "ПАРАЗИТ", ЗАЩОТО ЩАТИТЕ СИ ИМАТ ДОСТАТЪЧНО ПРОБЛЕМИ С ЮЖНА КОРЕЯ



След като приключи с президентството от Тръмп ще излезе голям стенд-ъп комедиант. Ще се усети липсата на ежедневните смешки, които туитва. Последната е, че в изказване пред последователи в Колорадо критикува Академията, която присъди на южнокорейския филм "Паразит" златната статуетка за най-добър филм. И за да се обоснове, припомни трудните икономически взаимоотношения между двете държави.


„Каква ужасна награда за Академия тази година. Победителят е филм от Южна Корея. Какво по дяволите става там? Имаме достатъчно търговски проблеми с Южна Корея. И след това получават награда за най-добър филм?“.

Тръмп също така, подобно на безсмъртното възмущение на другаря Цончев от „Вчера“ („Я извъртете един валс бе, покажете, че сте млади хора!“), съветва Холивуд да се обърне към класики като „Отнесени от вихъра“ и „Булевард Сънсет“.


Тази година филмът „Паразит“ триумфира с четири Оскара – за най-добър филм, най-добър международен филм, най-добър режисьор и най-добър сценарий.


Филмът се разказва за едни ултра богати хора, които са слепи за борбата и трудностите на хората, които едва свързват двата края, и изисква два часа четене на субтитри. Още две причини Тръмп хич да не хареса „Паразит“.

bottom of page